ABSORBERY DO OWOCÓW
O produkcie
Absorbery do owoców spełniają trzy funkcje w opakowaniu: pochłaniają wyciek, amortyzują wstrząsy oraz zapewniają przepływ powietrza pomiędzy owocami a powierzchnią punetki. Rekomendowana chłonność to 800 ml/m². Standardowe kolory laminatu: czarny, czerwony i biały, ale na życzenie możemy zaproponować dowolny kolor laminatu. Absorbery do owoców mają perforację dla lepszego wchłaniania oraz przetłaczane dla amortyzacji i wentylacji.
Parametry
Absorbery do owoców
- Chłonność: 550 ml/m², 800 ml/m²
- Rozmiar: od 60×60 mm do 600×600 mm
- Laminacja: HDPE lub papier. Jednostronnie lub dwustronnie
- Dodatkowe funkcje: perforacja i przetłaczanie HDPE wzorem tzw. embossing. Kolor laminatu czerwony, czarny lub na życzenie
Potrzebujesz więcej informacji? Skontaktuj się z nami.
Jeśli potrzebujesz więcej informacji nasi fachowi doradcy chętnie udzielą Ci pełnego wsparcia.
Zachęcamy do kontaktu.